Kreativ kunst

I perspektiv af kunsthistorien

I perspektiv af kunsthistorien, kunstneriske værker, der har eksisteret næsten lige så længe som menneskeheden: fra tidlig pre-historiske kunst til moderne kunst; men nogle teorier begrænse begrebet “kunstneriske værker” at moderne Vestlige samfund. En tidlig følelse af definitionen af kunst er tæt knyttet til den ældre latinske betydning, som groft oversætter til “færdighed” eller “håndværk”, som er forbundet med ord som “håndværker.”

kunstgreb

Engelske ord, der stammer fra denne betydning omfatter artefakt, kunstige, kunstgreb, medicinsk kunst, og militære kunst. Men der er mange andre dagligdags anvendelser af ordet, alle med relation til sin etymologi. 20-århundrede Rwandiske flaske. Kunstneriske værker kan tjene praktiske funktioner, ud over deres dekorative værdi. Nogle moderne forskere har været mere opdelt, end Platon og Aristoteles vedrørende spørgsmålet om betydningen af kunst, med Aristoteles stærk støtte til kunst i almindelighed og Platon generelt at være i modsætning til sin relative betydning.

ordet kunst

Inden for sidstnævnte forstand, ordet kunst kan henvise til flere ting: (i) en undersøgelse af en kreativ færdighed, (ii) en proces for at bruge de kreative evner, (iii) et produkt af den kreative evner, eller (iv) publikums erfaring med kreative evner. Den skabende kunst (kunst som disciplin) er en samling af discipliner, der producerer kunstværker (art som objekter), der er tvunget til det af en personlig drevet (kunst som aktivitet) og formidle et budskab, humør, eller symbolik for perceiver at fortolke (kunst som oplevelse).

Kunst er noget, der stimulerer en persons tanker

Kunst er noget, der stimulerer en persons tanker, følelser, overbevisninger, eller ideer gennem sanserne. Kunstværker kan være udtrykkeligt er gjort til dette formål eller fortolkes på grundlag af billeder eller genstande. For nogle forskere, såsom Kant, videnskab og kunst kan være kendetegnet ved at tage videnskaben som repræsenterer det domæne af viden og kunst, som repræsenterer det domæne af den frie kunstneriske udtryk.

Ofte, hvis evnerne bliver brugt i en fælles eller praktisk måde, folk vil betragte det som et håndværk i stedet for kunst. Ligeledes, hvis evnerne bliver brugt i en kommerciel eller industriel måde, det kan betragtes som kommerciel kunst i stedet for fin kunst. På den anden side, kunsthåndværk og design er undertiden anses for anvendt kunst.