Gambling succes historier

Archie Karas

I 1992 besluttede en mand ved navn Archie Karas at besøge spilhovedstaden Las Vegas med kun $ 50 i lommerne. Nu var Karas ikke rigtig en heldig spiller, fordi han for nylig havde tabt et par millioner i et pokerspil. Men der er også et spil for tabere, og det kaldes Razz. Denne version af poker belønner lave pokerhænder i stedet for høje hænder.

Karas tog et lån på 10.000 $ og kunne hurtigt tilbagebetale det med renter. Han prøvede senere adskillige andre spil og tjente utrolige 40 millioner dollars over tre år. Han var dog en stor gambler, og selvom denne historie gjorde ham til en legende, mistede han til sidst alt.

Sean Connery

Hvis du er en James Bond-filmfan, kender du sandsynligvis den legendariske scene fra begivenheden “Diamonds Are Forever”, hvor Sir Sean Connery, der portrætterer 007, spiller nummer 17 på roulette-bordet. Selvfølgelig vinder han i filmen, men der er en historie bag dette nummer.

Faktisk spillede Sean Connery en nat ved roulette bordet i Italien i 1963 og satsede på nøjagtigt det samme antal. Han forlod to for første gang og ramte derefter 17 gange tre gange i træk for at vinde 17 millioner ITL, hvilket ville være næsten $ 200.000 i dag.